Impressies

Over Showrent

Showrent is inmiddels al ruim 35 jaar dé specialist op het gebied van geluid, licht, beeld, podium- en decortoepassingen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de verhuur, verkoop en onderhoud van evenemententechniek hebben wij vrijwel altijd een oplossing voor uw wens, hoe groot of klein deze ook is. U kunt bij ons terecht voor het huren van een losse microfoon, of een totaalproductie inclusief bediening.  En anders dan onze naam doet vermoeden kunt u bij ons ook terecht voor advies, aanschaf en installatie van uw apparatuur, alsmede het onderhoud ervan.

 

Van bruiloft tot meerdaags festival
Showrent levert aan een zeer diverse groep klanten, van hotels, congrescentra en beurzen tot festivals, poppodia en horecagelegenheden. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor professionele technische ondersteuning bij bijvoorbeeld bruiloften, besloten feesten of uitvaarten.
Wij begrijpen als geen anders dat een goede verzorging van de techniek van essentieel belang is voor het slagen van uw evenement. Ons team van ervaren en enthousiaste professionals staat dan ook voor u klaar om het hele traject van begin tot eind te begeleiden.

 

Meer dan evenemententechniek
Naast onze eigen uitgebreide verhuurvoorraad beschikken wij over een uitgebreid netwerk van toeleveranciers, importeurs en externe professionals om u altijd van de juiste materialen en informatie te voorzien. Van partytent tot garderobe: u kunt het allemaal aan ons overlaten.

 

Altijd en overal bereikbaar
Ook buiten kantoortijden zijn wij beschikbaar voor spoedeisende vragen. Er zijn letterlijk en figuurlijk geen grenzen aan ons werkgebied, wij leveren onze diensten 24 uur per dag in binnen- en buitenland.
Indien u een vrijblijvend gesprek of advies wilt, kunt u ons bereiken via 023-5282351 of via het contactformulier.